Mezoterapija

Revitocare mezoterapija - Dr Milica Đokić
Francuska laboratorija REVITACERE je od 2003. godine specijalizovana na polju istraživanja i razvoja mezoterapijskih formula koje se koriste u prevenciji i korigovanju efekata starenja. Zastupljena je u preko 50 zemalja širom sveta. Kako deluje mezoterapija? U problematične regije na licu ubrizgavaju se male doze koktela prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, vitamina i amino kiselina. Mezoterapija ima dvojaki efekat na kožu lica: farmakološko dejstvo preparata i fizičku stimulaciju mikroubodima.

Revitacere bio-revitalization

„Start up“ mezoterapijski koktel koji predstavlja optimalnu kombinaciju neukrštene visoko viskozne hijaluronske kiseline neživotinjskog porekla i vitamina, veoma efektivnih koncentracija. Namenjen je koži lica, vrata, dekoltea i šaka. Zdrava, jedra, glatka i lepa koža koja blista. Vidljivi znaci starenja su izbrisani.

REVITACRE - Mezoterapija Beograd dr Milica Đokić

Umanjuje fine bore prouzrokovane dehidracijom kože

Intezivna i duboka hidratacija kože

Potpomaže metabolozam ćelija, poboljšava aktivnost ćelija kože

Deluje anti-oksidantno

Prevenira proces starenja koji je u vezi sa spoljašnjim (zagađenje, stres, duvan) i unutrašnjim (godina, genetika) faktorima

Cytocare

Mezoterapijski koktel sa različitom koncetracijom neukrštene hijaluronske kiseline u kombinaciji sa regenerativnim kompleksom. Namenjeni su koži lica, vrata, dekoltea i šaka. Namenjen je mlađoj koži od 30-35 godina, normalnoj koži od 35-45 godina, starijoj i oštećenoj, kao i zreloj koži.

CYTOCARE - Mezoterapija Beograd dr Milica Đokić

Redukacija bora i prevencija nastanka novih

Održavanje dobrog biološkog balansa kože

Optimalna hidratacija kože

Intezivna regeneracija dermisa, obezbeđujući intezivnu ishranu kože

Anti-oksidantno dejstvo, podizanje tonusa i elastičnosti kože

Stretchcare

Stretchcare je formula sa neukrštenom hijaluronskom kiselinom, DMAE, mineralima i B5 vitaminom namenjen za specifično podizanje tonusa i učvršćivanje kože. Namenjen je pacijentima sa opuštenom i atoničnom kožom, kod kože lica, vrata, ali i stomaka, nadlaktica, nadkolenica, podbradaka različite izraženosti. Uspešno rešava i problem strija.

STRETCHCARE - Mezoterapija Beograd dr Milica Đokić

Poboljšava kvalitet kože

Pomaže koži da povrati tonus i zategnutost

Podiže tonus kože (tkiva kože su dodatno ojačana)

Redukuje strije (smanjuje velicinu strija i čini ih bleđim),

Pojačava prirodni odbrambeni mehanizam kože