Fileri

Juvederm volite fileri - dr Milica Đokić
Vremenom, koža stari, procenat hijaluronske kiseline se smanjuje i koža postaje opuštena, dehidrirana, naborana, neelastična. Zato, kao preventivu tome, a i lečenje takvog stanja kože, koristimo hijaluronsku kiselinu u obliku gela (hijaluronski filer). Fileri su sredstva koja su namenjena da budu potpora kože i sluzokože i na taj način se vrši popunjavanje praznina do kojih vremenom dolazi usled starenja i drugih faktora. Naš izbor je Juvederm, preparati koji su potpuno bezbedni i daju prirodan izgled koži.

Korekcija, povećanje i popunjavanje usana

Odvajkada su ideal ženske lepote činile pune senzualne usne. Iako se ideal i trend ženske figure tokom vremena menjao, usne su bile i ostale predmet želja – muških i ženskih. Usne i strukture oko njih igraju važnu ulogu u izgledu lica. Medicinsko estetskom tehnikom hijaluronskih filera Vašim usnama dajemo punoću i savršen oblik.

Popunjavanje usana hijaluronski fileri - dr Milica Đokić

Popunjavanje (volumen) usana

Korekcija usana

Korekcija asimetričnih usana

Osvezavanje ivice usana

Podmlađivanje lica

Lepota je vekovima bila u fokusu interesovanja žena. Kombinacijom nauke i estetike razvijene su različite metode kojima se postizao mlađi i lepši izgled lica i tela. Zahvaljujući naprecima medicine, danas su zene najbliže postizanju savršenog izgleda. Najdelikatnijim i najizloženijim delovima Vaše kože darujemo mlađi izgled, elastičnost i vitalnost.

Podmlađivanje lica hijaluronski fileri - dr Milica Đokić

Podmlađivanje vrata

Podmlađivanje lica

Podmlađivanje dekoltea

Podmlađivanje šaka

Uklanjanje bora

Iаko može biti nemoguće da se u potpunosti oslobodite od borа na licu – posebno onih dubokih – definitivno je moguće dа se smаnji njihov broj i ublaži izgled. Kroz održаvаnje zdrаvog nаčinа životа i korišćenjem efikаsnih tretmаnа za bore, možete u velikoj meri smаnjiti pojаvu i formirаnje dubokih borа nа licu. Naši tretmani su se pokazali kao veoma efikasni u rešavanju problema sa najvidljivijim oblicima bora.

Uklanjanje bora hijaluronski fileri - dr Milica Đokić

Bore na čelu i u korenu nosa

Bore oko usana

Nazolabijalne bore

Bore oko ociju

Konturiranje lica

Specijalnom tehnikom dubokog ubrizgavanja vrši se konturiranje u predelu vilične kosti,čime sama kontura lica dobija pravilan izgled. To je problem koji se javlja kod žena posle 45 godine, jer cela struktura lica,uticajem gravitacije počinje da pada. Ovom procedurom se taj proces uspesno koriguje. Dozvolite da Vašem licu damo novi oblik i svežinu.

Konturiranje lica hijaluronski fileri - dr Milica Đokić

Konturiranje jagodica

Konturiranje obraza