Lepo oblikovane usne su umetničko delo

Bavljenje estetskom medicinom za mene je način da spojim dve vrste interesovanja koje određuju moj profesionalni angažman – medicinu i umetnost. Zbog toga se radujem svakom pacijentu koji mi učini čast i ukaže poverenje da nešto promenim na njegovom licu.
Da bih to postigla, morala sam da budem sigurna da ću to poverenje moći da opravdam na najbolji mogući način. Zato sam, edukujući se za ovu oblast estetske medicine, pošla od vlastitog iskustva koje sam kao pacijent sticala kod naših najpoznatijih stručnjaka za antiejdžing.

Popunjavanje usana - dr Milica Đokić
…Bavljenje estetskom medicinom za mene je način da spojim dve vrste interesovanja koje određuju moj profesionalni angažman – medicinu i umetnost.

Savršeno popunjavanje usana

Po nekoliko puta sam išla na različite antiejdžing tretmane kod naših najboljih stručnjaka – oblikovanje usana hijaluronskim filerima, podmlađivanje lica mezoterapijom, PRP, ne govoreći i da sam i sama lekar, niti da nameravam da se bavim tim poslom. Tražila sam da mi rade povećanje usana, jagodice, podočnjake…sve ono što sam planirala da radim u svojoj ordinaciji. Posle svakog tretmana, nedeljama i mesecima posmatrala sam sebe u ogledalu i procenjivala koliko je koji lekar dobro uradio to što sam želela i koliko je tretman bio efikasan.

Kada sam se uverila čiji su rezultati najbolji odlazila sam kod njega na edukaciju. Tako sam učila od naših najboljih stručnjaka za pojedine procedure, a zatim sam nastavila sa usavršavanjem u inostranstvu, posebno u Rusiji i Francuskoj.

Bazični tretmani iz kojih proizilaze svi drugi

U ponudi Aesthetic&anti-aging centra nema previše stavki, a ta skromnost u ponudi oslikava moju filozofiju i shvatanje antiejdžinga. Moje mišljenje, proisteklo iz vlastitog iskustva sa mnogobrojnim tretmanima koje sam na sebi probala, jeste da u suštini postoji pet, šest bazičnih antiejdžing procedura – kao što su hijaluronski fileri, botoks, PRP, mezoterapija, lipoliza, pilinzi – a sve ostalo su njihove varijacije i kombinacije.

Druga značajna stvar koju sam naučila na edukacijama u zemlji i inostranstvu jeste da nema kompromisa kada je u pitanju kvalitet i sigurnost proizvoda i preparata koji se koriste.
Uslov svih uslova je:

  1. da preparat ima sve dozvole i sertifikate za korišćenje na našem tržištu.
  2. da je legalno uvezen i da mu nije istekao rok trajanja.

Osim toga, preparat za koji se odlučim mora da ima najbolje performanse u praksi, što sam takođe proveravala na vlastitom licu i u razgovoru sa stručnjacima kod kojih sam radila tretmane i sa kojima sam sarađivala.

Popunjavanje, povećanje i konturiranje usana - dr Milica Đokić