Korekcija usana – prirodan oblik diktira način korekcije?

Povećanje usana je, prema našem iskustvu, najtraženija i najčećca estetska korekcija. Dame se odlučuju za ovaj tip intervencije iz račlicitih razloga, ali se sve slažu u jednom – nisu potpuno zadovoljne svojim prirodnim oblikom i volumenom. Pune i zaobljene usne su sinonim za lepotu, ali uglavnom većina nas nema prirodno puna i savršeno oblikovana usta. Ovaj upečatljiv deo našeg lica ima različite oblike, od tankih i širih do jedne deblje usne, nejednako naglašenih, asimetričnog oblika ili neravnomernog rasporeda na licu. Sve ove sitne nesavršenosti čine da naše lice izgleda drugačije.

Korekcija usana - Dr milica Đokić

Lepo oblikovane usne ističu i naše crte lica, oblik očiju, naglašavaju pogled i čine naš osmeh lepšim. Zato je od izuzetne važnosti da precizno i tačno odredimo Vaš prirodan oblik usana i uskladimo korekciju da bismo dobili savršen rezultat. Nekada je potrebno povećati volumen gornje i donje usne, dok je nekad korekcija potrebna samo za jedan deo Vaših usana. Kroz razgovor dolazimo do optimalne metode kojom ćemo ostvariti Vaše želje. Čitava procedura je izuzetno bezbedna, brza, a rezultati su zadivljujući.

…Promena može biti suptilna, osvežavajuca za citavo lice, ali i naglašenija, intenzivnije prirode, podjednako upečatljiva.
Korekcija usana - Dr Milica Đokić

Nekada je korekcijom potrebno otkloniti tzv. ,,pušačke,, bore koje se nalaze oko usana. Vaše usne zadržavaju svoj oblik, dobijaju savršenu punoću, naglašavaju crte lica i čitav izgled dobija novu dimenziju. U zavisnosti od Vaše želje promena može biti suptilna, osvežavajuca za citavo lice, ali i naglašenija, intenzivnije prirode, podjednako upečatljiva i lepa. Svaka promena o kojoj razmišljate, u dogovoru sa stručnim licima, ostvariva je i može dati neverovatne rezultate za Vaš izgled, ali i samopouzdanje i zadovoljstvo sobom.