Tretmani

Irena Eris - Dr Milica Djokic
Tretmanima lica poboljšava se izgled i stanje problematične kože (masna, aknozna, suva, osetljiva, koža sklona proširenim kapilarima, rozacei), anti-aging (vidljivi rezultati u smanjenju postojećih znakova starenja). Tretmani tela smanjuju celulit, masne naslage, neguju i ishranjuju kožu.

Anti-aging tretman za zrelu kožu


Anti-aging tretman za kožu, sa već vidljivim znacima starenja zasnovan na najnovijoj tehnologiji aktivacije gena zaduženih za starenje. Dr Irena Eris osmisljena je inovativna formula koja uz pomoć algi aktivira gene u koži i time se postiže prirodna rejuvenacija. Preporuka je 1 tretman po potrebi ili 4-6 tretmana 2x nedeljno. Trajanje tretmana je od 1.5h.

anti-aging - Dr Milica Djokic

Zategnutost kože se povećava za 39%

Elastičnost kože se povećava za 73%

Glatkija koža za 17%

Volumen, dubina i broj bora se redukuje za 22%

Tretman za suvu i osetljivu kožu


Inovativna tehnologija koja kroz više aktivnih faza tretmana pruža hidrataciju na svim nivoima kože. Tretman je namenjen svim tipovima kože, kao i osetljivoj koži. Aktivni sastojci iz proizvoda koji se koriste garantuju vraćanje hidro-lipidnog statusa u ravnotežu, ujedno pružajući zaštitu koži. Preporuka je 4-6 tretmana 2x nedeljno. Trajanje tretmana je od 1.5 do 2 sata.

Suva koza - Dr Milica Djokic

Povećanje hidratacije 35%

Smanjuje se crvenilo za čak 47%

Smanjenje bora za 30%

100% osoba je potvrdilo da je koža posle tretmana glatkija, ujednačenija je boja koža i iritacije su ublažene

Tretman za osetljivu kožu sklonu crvenilu i kapilarima


Tretman je namenjen koži koja je sklona crvenilu, iritacijama i kapilarima. Ima umirujući efekat, ublažava kapilare i vrši prevenciju nastanka novih kapilara, a ujedno ima i anti-aging efekat, pa je tretman pogodan čak i za zreliju kožu. Preporuka je 1 tretman po potrebi ili 4-6 tretmana 2x nedeljno. Trajanje tretmana je od 1.5h.

Koza sa kapilarima - Dr Milica Djokic

Minimizuje pojavu dilatiranih kapilara

Jači i elastičniji krvnih sudova

Glatkija koža

Hidratacija

Smanjuje iritacije

Redukuje pojavu bora

Poboljšava elastičnost kože

Tretmani u kombinaciji sa mezoterapijom i mikrodermoabrazijom


HYDRO OLEO – Dr Irena Ervis linija koja je specijalno formulisana za suvu i dehidriranu kožu. Svojom specijalno dizajniranom formulacijom i brižno izabranim aktivnim sastojcima zagarantovano pruža koži dubinsku hidrataciju, ujedno štiti kožu i aktivno je hrani.

hydroOleo - Dr Milica Djokic

Minimizuje pojavu dilatiranih kapilara

Povećana hidriranost kože

Povećana elastičnost kože

Redukovane epidermalne neravnine

Redukovana dubina nazolabijalnih bora